IGrip Skruvdubb (ST) 8mm (gympaskor / löparskor) (24 st)

iGrip ST08 - Skruvdubb på 9 mm med verktyg. Perfekt dubb för sportskor, gympaskor, promenadskor, löparskor, orientering osv.

279.00 kr
I lager   Leveranstid: 1-4 dagar

Information om iGrip Skruvdubb (ST) 8mm (gympaskor / löparskor) (24 st)

Gå och promenera säkert i vinter med dubb på skorna! Dubba dina löparskor och få ett bra grepp när du tränar vintertid! iGrip dubben är enkla att skruva i och ur vid behov och fungerar bra även om det är blandat underlag, som snö, is och asfalt.

Rekommenderas till sportskor, gympaskor, löparskor, promenadskor, samt höst- och vinterskor. Dubben saknar hals vilket innebär att du själv kan välja hur långt ner du skruvar den i sulan och därmed avgör dubbens utstick.

Om du ska dubba skor som har en tunnare sula så rekommenderar vi IGR-SS0624 . Dessa dubb skruvas inte ner lika långt i sulan då de har en kortare gänga.

 

iGrip Skruvdubb ST08 - Dessa skruvdubb är tillverkade i hårt galvaniserat stål med en spets av tungsten som säkerställer ett ökat grepp på halt underlag.


Mått
Tot.längd: 9 mm
Gänglängd: 6,5 mm
Gängdiameter: 4 mm
Spetshöjd: 1 mm
Rek. minsta mönsterdjup: 5,5 mm

Användningsområde
- Skor (min. rek: 8 st/sko)

Monteras enkelt med skruvdragare och specialhylsa. Hylsan ingår om man köper något av seten med skruvdubb 24/100/150/200

Tillbehör

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: