Om oss

iGrip

Välkommen till iGrip!

 

TS Stockholm AB med över femton års erfarenhet av näthandel är stolt återförsäljare av iGrip.

 

iGrip är ett kanadensiskt företag som sedan 2015 har specialiserat sig på ett innovativt koncept med unika och högkvalitativa skruvdubbar. Med över tio års erfarenhet från fältet besitter de en stor kunskap om vad som krävs för att tillverka skruvdubbar som tillgodoser dagens behov. De arbetar löpande med produktutveckling och nya innovationer för att kunna möta sina kunders önskemål och alltid ligga i framkant i sin bransch.

Deras växande rykte bygger på ett heltäckande sortiment av säkra, lättmonterade produkter, som är tåliga och anpassade till olika fordon, skor och klimat.

 

Samtliga dubbar finns i lager och vi erbjuder snabba leveranser från vårt lager som ligger i centrala Sverige.


Beställning lagda vardagar innan kl 14.30 skickas samma dag. Om beställningen läggs efter 14.30 eller under helg skickas ordern nästföljande vardag. 

 

Har du någon fråga eller fundering är du alltid välkommen att kontakta vår kunniga kundsupport via e-postadressen under kontaktinformation.

 

Välkommen att lägga din beställning!

 

Kontaktinformation

TS Stockholm AB
Box 2009
17602 Järfälla

Epostadress: info@twostroke.se

Organisationsnummer: 556601-6456
 

TS Stockholm AB driver följande nätbutiker:

Länk till Twostroke.se Länk till Scorpionhelmets.se  Länk till Gosnow.se Länk till Elcykeltrim.se Länk till Dmdhelmets.se Länk till Igripdubb.se