Dubba Snöskotermatta

Du kan enkelt själv dubba drivmattan på din snöskoter för att få bättre fäste vid acceleration, kurvtagning samt vid inbromsning. Du ökar alltså både säkerheten och möjligheten att få ut mer från prestandan som din snöskoter levererar.

Kolla detta test som gjorts med skruvdubben från iGrip: LÄNK


Fördelen med skruvdubben från iGrip är att de inte nämnvärt ökar vikten på drivmattan, man slipper även borra hål igenom mattan då iGrip dubben skruvas in i klackarna.

Att installera skruvdubb från iGrip är även mycket lättare samt inte lika tidskrävande som andra typ av dubbar till snöskoter. Allt du behöver är dubbar, en skruvdragare, samt att läsa igenom våra rekommendationer. Vid montering av dubb är det viktigt att du kontrollerar att dubben ej tar i chassit på snöskoter när mattan rör sig. Vid behov så ska ett tunnelskydd monteras.

I dubbmönsterguiden för olika skotermattor som du finner här (LÄNK) får du en bra idé om positioner som dubben skall skruvas in i.

Det finns flera olika typer av dubb beroende på vad för underlag som du kör på. Mer information om detta hittar du under fordondubbar för snöskoter

Kolla denna videoguide så ser du hur enkelt det är att dubba mattan på din snöskoter

produkter i denna guide